maanantai 25. marraskuuta 2013

Talvikausi starttailee

... tai jarruahan tässä pikkuhiljaa painellaan, eikä niinkään mihkään starttailla.
Ihan hyvä näin, sillä ohjaajan elo on tässä töiden, reenien, talkoiluiden ja arkiaskareiden keskellä ollut aikamoista matalalentoa - ja sen alkaa nyt huomata omassa jaksamisessa!

Viime viikolla käytiin vielä jälleen jäljellä Marittan ja beussineitien kanssa, mutta mitään suurta syväanalyysiä en valitettavasti jaksa tähän kirjotella.
Mainittakoon, että Romin jäljellä tuli esiin tyypilliset ongelmakohdat: pyöriminen kulmissa, "namisekoaminen" (=alkaa ettiä nameja ja 'unohtaa' hetkeksi itse jäljen), huono esinemotivaatio sekä lyhyillä suorilla kulmien röyhkeä oikominen.
Birken jälki taasen meni vallan mallikkaasti tälläkin kertaa. Eka ja vika kulma ois voineet mennä tarkemminkin, mutta toka kulma on super. Motsku riittää hienosti, ei katkoja ja nenäkin pysyy kivasti matalammalla jo!
Tässä video:
Romin video latautuu Youtubeen juur tällä hetkellä, ne ken sen haluavat nährä, varmaan osaavat sen sieltä ettiä... Ei se mitenkään überhuonosti mene, muttei kyll järin hienostikaan.
Birken kauden päättäisin mieluusti jo tähän, mutta Romille ois mukava saada viel parempi suoritus tehtyä... Mutta luonto sen näyttää ja päättää, että vieläkö pellolle pääsee!

Tällä hetkellä kauden saldona on:

  • Romille 28 jälkeä (nyt yhteensä 10+9+4+28=51 jälkeä) 
  • Birkelle 33 jälkeä (nyt yhteensä 4+10+21+33=68 jälkeä)
Molemmat plikat on siis ajaneet suurinpiirtein puolet kokonaismääristään tällä kaudella - oon siis ollut ihan oikeassa, että tällä kaudella ollaan aktivoiduttu!
Nuo määräthän on monen mielestä lajiin nähden aivan naurettavia, mutta nää on meidän määrät... Enskaudella taas enemmän?

Mutta mites ne todet sitten?
Noh, Romin kanssahan ollaan jo tovi iha vaan pidetty kivaa ja höntsäilty ilman tavotteita. Samalla linjalla meinataan jatkaa tuonne enssyksyyn, jollon ois tarkotus muistutella aloa ennen rotumestaruustokoa...
Birken kanssa meni koko kesä reenaten oikeestaan kokoajan tavoitteellisesti, joten pieni breikki lienee paikallaan. Hallikaudella ois tarkotus avoon mennä koitteleen ja reenaillaan pikkujuttuja kyllä, mutta meinataan nyt ottaa pikkasen rennommin hetki. Keväällä ja kesällä sitten aletaan taas tahkoa oikeen kunnolla!

Nyt meinataan siis keskittyä peruskuntoiluun ja lihashuoltoon.
Koska emäntä on ollut niin kiiruinen, on lenkkeilytkin jääneet vähemmälle ko tykkäisin, siispä tämänkin postauksen jälkeen marssitaan pihalle, vaikka siellä vähän pakastaa ja pimeetäkin on...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!