sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Yritetääns ny sitten...

... keräillä jonkinmoista tekstiä siitä, mitä me ollaan tässä lähiviikkoina oikeen tehty!
Jotenkin ei nyt ole ollut aikaa ja kiinnostusta bloggaamiseen, mutta nyt ois viimein semmoinen väli, ett ois hyvä vähän jotain riipustella.

Birke nurtsijäljellä // Kuva: Laura Aaltonen
Jeps, eniten ollaan tosiaan reenitty jäljestelyjä.
Nurtsilla, pellolla ja eilen jopa mettässä. Nythän pellot on melko pitkälle kylvettyinä, eikä hirveesti ole semmoista alustaa saatavilla...

Tälle kaudelle on nyt kertynyt Romille 16 ja Birkelle 17 ajettua jälkeä. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että koko elämänsä aikana Romi on ajanut yhteensä 39 jälkeä ja Birke 52 - ihan hirveen suurissa luvuissa ei siis liikuta, joten oon kyll tyytyväinen siihen, miten plikat jo pelittää.
Romille laitan (maastosta riippuen) ruokaa lähinnä ennen kulmia ja paalulle ja Birkelle laittelen namikasoja sinnetänne. Muuten palkat tulee esineiltä, mikäli niitä sillä kertaa reenitään.
Molemmilla olisi nyt työnalla kulmatyöskentely, mutta ohjaaja on liinatoheloinneillaan jarruttanut kehitystä tässä asiassa aikalailla... Onneksi oon nyt saanut (taas!) liinaohjeita, joten kyll tää tästä.
Molempien koiruuksien motsku on kestänyt hyvin, jos ovat painetta jostain ottaneet, ovat palautuneet hyvin. Romilta kun saa vähän vauhtia hidastettua, niin hyvä tulee.

Jälkeilyt on siis menneet pienistä maastoaluehaasteista huolimatta ihan mukavasti ja harjotukset jatkuu!

Romi aloittaa bikinikauden...
Birken kanssa on heräilty taasen tokopuolella ja muistuteltu alo-liikkeitä tulevan viikonlopun koetta varten.
Yleisesti ottaen on mennyt ihan mukavasti ja on saanut keskittyä liikkeiden viilaamiseen eikä niinkään korjaamiseen.

Romin kanssa on yritetty pitää Korrin opeista kiinni, mutta ohjaaja on ollut vähän usvassa...
Viime tiistaina sorruin otteleen muutakin ko kentälletuloo ja hyvin pelasi. En vaan nyt ole ihan varma, onko se "tottista" nyt mennyt koiran päähän vai onko se jo kyllästynyt siihen, kun ei tuo sana meinaa muuta ko , ett lelu lentää ja sit kentältä veks?

Köllöttelijät
Uimassa ei nyt olla käyty, kun on ollut joko sateista tai liian kuumaa kävellä ja ei autoo käytössä. Ehkä tänään mentäs?
Lihashuolloista senverran, ett plikat kaipais hierontaa... Ensiavuksi alotin nyt viikko sitten magnesiumin antamisen joka päivä. Hyvin voidaan kuitenkin. Elopainoa Romilla on likemmäs 25 kg ja Birkellä vähä reilu 24kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!