sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Huoltoo

Johan edellisistä hieronnoista olikin aikaa jo 5 kuukautta (apuva)!

Viikko takaperin tein plikoille pienet tsekit ja totesin, että Birke on kohtis hyvässä kunnossa (etupäässä ja selässä vähän kireyttä), mutta Romppisen etupää on menny enemmän tukkoon ja tarvii ehdottomasti aukomista. Selkä Romilla oli (Romiksi, sillä eihän se koskaan ihan jumiton ole) ihan jees kunnossa.

Nyt on kulunut kolme viikkoa siitä, kun aloin antaa magnesiumoksidia päivittäin ja uskon tuon aineen avittaneen aktiivisen reenikauden aikana.
Muuton jälkeen oon ollut todella saamaton lihashuoltojutuissa, mutta nyt kun on kotiuduttu, loma lusittu ja arkirytmi omassa kodissa hahmottunut, on aika alkaa skarpata!

Birkelle tein ihan peruskäsittelyn, 2 x 25 min, ja neiti oli hyvin rauhallinen ja rento.
Koska kireydet oli lähinnä niska-lapa-hauis -alueella, etupäätä hoidettaessa oli pientä levottomuutta, muttei kuitenkaan siinä määrin, kuin aiemmin. Toki myös minun oma (ehkä tavallista rauhallisempi?) mielentila varmasti vaikutti.

Vaikka pientä jämäkkyyttä reisissäkin tuntui, keskityin Romin kanssa tällä kertaa etupäähän (jossa hauikset ja lavat kiristi) sekä selän käsittelyyn.
Etupää vaati huomattavasti enemmän työstämistä, mutta Romi rauhoittui käsittelyyn poikkeuksellisen hyvin. Hauisten aluetta on aiemminkin antanut käsitellä, mutta on ollut selvästi levoton. Heti hoidon jälkeen olikin jo aivan selvä ero siinä, miltä hauikset tuntuivat. Toivottavasti myös pysyvät auki, kun hoitoja jatketaan.

Karvoja lähti enempi ko laki salli ja ihme, ettei imuri menny tukkoon... Hoitojen jälkeen maistui ruoka, jonka muuten höystin FitDogin recoveryllä - palauttelu ja ekstraneste ei ole lainkaan pahasta hieronnan jälkeen, varsinkaan näillä helteillä.
Mutta nyt täällä köllöttelee kaksi kovin rauhallista karvakerää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!