sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

"Tottelevaisuutta" Teivossa

NPKH soi meille Romin kanssa kunnian päästä edustamaan ja kisaamaan TOKOn SM-karkeloihin, jotka tänä vuonna järkkäiltiin Teivon raviradalla.

Törkeen hienot edustusvermeet!
Kiitos Koirapuoti Kasmir & Mainosommel


Päätettiin, että parhaamme tehdään ja hyvänä päivänä se riittäs ykköstulokseen, mutta kokoajan tiesin, että yhtä hyvin voi kohdalle osua myös se semmoinen päivä, että Romi kasvattaa pirunsarvet ja toteaa "Mee sie kuule iha keskenäs noit temppujas..."
Noh, arvatkaapa, kumpi päivä osui kohdalle?

Alokasluokka kisattiin kolmessa kehässä siten, että aloitettiin kehästä 1, käytiin 2 & 3 ja lopuksi vielä takaisin kehään 1 paikkamakuuseen.
Tuomarit kehissä olivat Ilkka Stén, Juha Kurtti & Harri Laisi.
Koska Mirkku sattui ihanan passelisti paikalle henkiseksi tueksi ja kuvaamaan, niin annampa liikkuvan kuvan puhua puolestaan (ja selittelen siinä vasta sitten)...

Luoksepäästävyys: 9

Oma moka... Ei olla reenattu luoksepäästävyyttä siten, että tuomari ihan juttelee koiralle. 
Hyvä käydä arvokisoissa toteamassa, että "Hitsi, eihän me olla tuota reenattu" ... 


Hyppy: 8
Maahanmeno: 8
Hihnaseuruu: 6

Hyppyyn oon oikeesti jopa tyytyväinen! 
Sain vietyä kehään hanskassa, vaikka hallinta heti sitten rakoilikin, kun tulin itse esteelle ja vastasin liikkurille. Romi ei kuitenkaan haukkunut hypätessä (!!!), kuten on reeneissäkin lähes aina tehnyt ja loppuliikekin oli muuten hyvä, paitsi en muistanut antaa Romille tilaa tulla sivulle siten, ettei tartte istua hypyn metallijalan päälle... 
Maahanmeno meni yleisvireeseen nähden periaatteessa hyvin, mutta eihän tuo haukkuminen kuulu asiaan ja ennakoi ja seuruu muutenkin blaah. Mutta teki kuitenkin, se luettakoon plussaksi. 
Hihnaseuruu ei todellakaan parasta Romia. Ottaa hyvin selvästi häiriötä viereisestä kehästä ja vaikka pari pätkää on melkein hyvää, niin eihän se nyt oikeen pelitä, vaikka miten katsois. 


Luoksetulo: 8
Vapaana seuruu: 0 
Seisominen: 8,5

Luoksari... Arrrrrrrgh! Se ois ollu hieno ilman tuota haukkumista! 
Romin bravuuri ja osaa kyllä, mutta kun se haukkuminen on päästy alottaan, niin se lopettaminen onkin sitte ... 
Vapaana seuruu, niin mikä? Tapahtuiko tuossa jotain seuraamistakin?!? 
Ensin tartti aika vahvat käskyt sivulletuloon ja hiljenemiseen ja sitten jumitti sitte siihen. Jajoo, eihän se seurannu... Tai no kulki se suurinpiirtein mun perässä ja osui välillä vahingossa edes melkein oikealle kohtaa, muttamutta. Onneks ei sentään miinuspisteitä saatu. 
Seisominen oli melkein taas kohtuullista settiä, jossei ois taas jumittanu alkuun. Stoppi oli Romiksi napakka. Melkein tyytyväinen tähän!


Paikkamakuu: 0

Voi huoh... Suuret pahoittelut kanssakisaajille! 
Ensin ei menty ekalla käskyllä maahan. Sitten melkein jo aattelin, että tää menis, kuten on mennyt reeneissäkin (myös kisamaisissa) jo pitemmän aikaa, eli max vinkumista ja ehkä pari haukahdusta, mutta ei niin ei. 
Suurinpiirtein minuutin jälkeen piippaa pari kertaa, n. 1min45sek kohdalla alkaa sitten haukkua. Ja kun huomaa, etten puutu, jatkaa jatkamistaan. Kun aikaa on jäljellä vähä reilut 15 sek, nousee istumaan. 2min kohdalla (tai ihan vähä ennen) nousee ylös ja etenee. Ois tullu vastaan asti, jos ois ehtiny. 
Nyt pitää pohtia, mitä tän kanssa vois tehdä... 
Valitettavasti tää on perus-Romia kokeessa, kun huomaa, etten puutu. Ja reeneissä ei edes tule moisia mölyjä enää tai jos koittaa, oon puuttunut. 
Toisaalta tekis mieli koittaa koularia viel ennen sääntömuutosta, mutta jossei tuota häiriköimistä saada kitkettyä, niin ei hyvältä näytä. 

Kokonaisvaikutusten keskiarvo oli 7 ja tuloksena oli sitten 101 pist ALO3 ja sija 56/58. 

Mietintämyssy on pistetty päähän. 
Analysoin ja konsultoin tässä viel lisää, niin ehkä hahmottuu, mitä tuon kanssa nyt sitten tekisisi. Ainakaan arvokisat ei selvästi ole Romin paikka. 
Onneks toko ei kuitenkaan oo ihan haudanvakava laji, eihän? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!