keskiviikko 13. toukokuuta 2015

VoiVOI...

Eilen käytiin Lempäälässä toisessa voittajaluokan tokokokeessa. Tuomarina ihana Juha Kurtti.
Saaliiksi saatiin vahva kakkonen (234 p tunnari nollille), mutta valitettavasti se ei tällä hetkellä kovasti lämmitä, sillä oon kovin pettyny hallintaan (= sen puutteeseen!) sekä yleisilmeeseen...
Suurin osa lienee selitettävissä ohjaajan ja koiran mielentiloilla.

Ohessa video, jonka olen ite kerran kattonut.
Rehellisesti (ja nätisti) sanottuna ottaa yhä senverta päähän, etten edes meinaa kattoa sitä tässä tätä kirjoittaessa uusiksi (kuten yleensä teen), vaan saatte tyytyä niihin kommentteihin, jotka eilen (vielä tätä kiihtyneemmässä mielentilassa) videota katsoessa ylös kirjasin.

Kuvaamisesta iso kiitos reenikaverillemme Päiville
(ja onnea vielä ykkösestä!)

Paikkamakuu 9½
Puol pinnaa pois kuulemma lievästä kääntymisestä...
Piippasi palatessa, muttei ennakoinut perusasentoa, hyvä.
Seuruu 8
Ihan kuraa Birkeksi... Oli jossain muualla paikkamakuuseen mentäessä (mm. ei tullut kunnolla sivulle) ja sama homma yksilökehään lähdettäessä. Maleksii, jätättää, haistelee... Ei todellakaan Birken tasoinen suoritus!
Istuminen 9 
Ohjaaja ei seuruun jälkeen luota koiraan ja ottaa pistevähennyksen varmistelemalla...
Luoksari 8½
Ekan valuu, perusasentoon siirtyminen epäsiisti. Ohjaajan kädet elää jotain omaa elämäänsä toisen stopin jälkeen, wtf?! Noh, jännitin...
Hyppynouto 8
Pakka leviää valmistelevassa osuudessa. Karkaa sivulta, hyppii, haukkuu... Ääntelee. Teknisesti ok, eikä tee yleisimpiä virheitään.
Metsku 8 
Ei pysy sivulla... Mölisee lähtiessään JA kapulaa nostaessa. Teknisesti ok.
Tunnari 0
Alku ok, ei piippaa odottaessa kuin vähän. Ääntä lähtee, ei keskity pätkääkään, nenä kiinni ja tuo ekan, jonka sattuu suuhunsa ottamaan.
Kaukot 7 (i-s-m-s-i-m)
Karkaa taas sivulta (etsimään tunnarikapuloita?)...
Ekaan triplakäsky... Muut tekee melkein täydellisesti.
Ruutu 9 
Poikkeuksellisesti vikana. Aattelin, että varastaa tmv... Lähtöääni (yllättävän pieni kuitenkin), hakeutuu aivan oikeaan takakulmaan, mutta kahtoin kyllä, että oli häntää lukuunottamatta sisällä. Yllättävän hyvä ja toisaalta tästä voikin palkata ja hyvä lopettaa.
Kokonaisvaikutus 7 
"Tekee lujasti töitä, mutta myös erittäin äänekkäästi. Kun sen sais pois..." Joo-o, niimpä...

234 pist, VOI2, sija 5/6
Tulos itsessään ei ole huono, mutta en vaan osaa olla tyytyväinen, kun meno oli mitä oli. Ja vaivun ehkä johkin epätoivoon tuon möykkäämisen kanssa...
Seuraava koe ensviikon lauantaina, aika lannistuneena mennään sitä kohti. Jos menis sillä asenteella, että se on kisamainen reeni, eikä edes odota tulosta?
Huoh. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!