tiistai 13. tammikuuta 2015

Lunta tulee, vaan hommat jatkuu!

Ihana luminen talvi!
Mikään ei oo ällöttävämpää ko lumeton kurakelitalvi. Kyll kesällä saa olla hellettä ja talvella lunta ja pakkasta, sanon minä.
Mutta ei talvi kovasti ole meidän reenitahtia hidastanu...

Tässä kävi jo mielessä, että joskos sitä odottelisi (syystä ja toisesta) voittajaluokan korkkaamista tuonne kesäkuun loppupuolelle ja kävis kerran-pari vaikka avoimessa tässä keväällä viel, mutta parin viikon soutamisen ja huopaamisen jälkeen palasin sitten kuitenkin alkuperäiseen suunnitelmaan kisata seuraavaksi voittajassa.
Mutta - pakko myöntää - en kyllä ihan suunnitellut, että kisattas jo enskuussa.
Vaan eilen varmistui koepaikka 22.2. kokeeseen Tamskin hallille. Eka hallikoe (Birkelle) ja eka voittajan koe koiralle ja ohjaajalle. Kukkupöö.

Toisaalta, ollaan käyty viikottain vähintään kerran kentällä ja lisäks ollaan touhuiltu kotosalla ja ollaan kaikki kolme opittu uusia juttuja, joten mikäs tässä edetessä...
Romi osaa noutaa ja avo-kaukotkin on kutakuinkin kisavalmiit (vaikkei kyll tulla niitä tarviin, mutta tullu ny huvin vuoks opetettua) ja ohjaaja ja Birke on opetelleet merkin kiertämistä (ihan uusi juttu minullekki).
Voivotteluista senverta, että seuruu, istuminen, noudot ja paikkamakuu pitäs olla ihan kondiksessa (enemmän ja vähemmän näitä oteltu), luoksariin toimii takapalkka just hienosti ja tunnari ja kaukot on ottaneet niinkin isoja edistysaskelia, että ne pystytään ottaan käytännössä koemaisesti jo reeneissäkin! Ainoo räikeästi kesken oleva liike on ruutu...
Siinä en usko mitään ongelmia tulevan, etteikö Birke osaisi mennä stopin jälkeen maahan ja odotella seuruukutsua, mutta vaiheessa on nyt se ruutuun meno. Tähän on saatu hyvää kikkaa ja reenejä jatkellaan niin usein kuin mahdollista (tarviaa matkaa ja apparia, joten yksin ei ihan niin hyvin saada ko. reeniä toimiin), jotta Birkelle saadaan itsevarmuutta ja luottoa siihen, että kyllä sinne aina kannattaa mennä.

Onhan tässä viel reilu kuukausi aikaa reeniä...

Tää ilta menee - yllätys yllätys - kentällä, mutta tässä päivällä on aikaa kyttäillä, koska ne uudet säännöt julkaistaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kah, kiva kun poikkesit.
Jätäs tassunjälkesi!